fbpx

Tjenester

Alle bedrifter har et ønske om økt salg og fortjeneste, og ønsker derfor å komme i kontakt med potensielle kunder. I samarbeid med dere ønsker vi å synliggjøre virksomheten deres på nett. Ved hjelp av våre tjenester, vil du oppnå økt tilfang av potensielle kunder.

Alle bedrifter ønsker å komme i kontakt med potensielle kunder. I samarbeid med dere ønsker vi å synliggjøre virksomheten deres på nett. Ved hjelp av våre tjenester, vil dere oppnå økt tilfang av potensielle kunder.

JTM Consult er din samarbeidspartner innen digital markedsføring og salg

Bedriften Oppover har fått et nytt og moderne nettsted takket være JTM Consult. Ny kunnskap om innhold og søkemotoroptimalisering har ført til at Oppover nå blir funnet på nettet av interessenter. Vi har blant annet inngått en avtale med en stor og landsdekkende finansinstitusjon som følge av optimaliserte nettsider.

Bjørn Skovli

Gründer og daglig leder, Oppover

JTM Consult har hjulpet kjøttbedriften vår med dataflyt, opplæring og tekniske råd knyttet til vårt eksisterende nettsted. Foreslåtte søkeord og anbefalinger for nettsidene har resultert i en økning for nettstedstrafikken på over 100% i høysesongen, sammenlignet med forrige år.

Lars Sandholtbråten

Daglig leder, Smedstuen AS

Jeg har startet en restaurant på Gystad utenfor Jessheim i tøff konkurranse med etablerte aktører. JTM Consult hjalp bedriften min med nye nettsider og en firmaprofil på Facebook veldig raskt. Med sin unike kompetanse bidrar de fortsatt med tekst og bilder. Vi oppnår stort engasjement blant fornøyde kunder.

Hasan Ok

Restauranteier, Gamle Nabo Jessheim

Mer relevant trafikk til nettsidene dine

1. Mer relevant trafikk til nettsidene dine

Bedriften din fokuserer på å selge produkter og tjenester til en lønnsom målgruppe. Trafikken til nettsidene deres må derfor være relevant for bedriftens salg av produkter og tjenester.

Vi hjelper deg med å få mer relevant trafikk til nettsidene

Flere leads fra nettsidene dine

2. Flere leads fra nettsidene dine

Bedriften din ønsker å selge produkter og tjenester. Nettstedet deres må derfor være utformet slik at dere kan innhente kunnskap om potensielle kunder og deres utfordringer.

Vi hjelper deg med å få flere leads fra nettsidene

Generere økt salg via nettsidene dine

3. Generere økt salg via nettsidene dine

Du og bedriften din genererer økt salg ved å følge opp potensielle kunder på riktig måte. Som et resultat av digital markedsføring og innhentet kunnskap om leads, kan du fullføre salget ditt.

Vi hjelper deg med å generere økt salg via nettsidene

Fornøyde kunder

4. Fornøyde kunder

Bedriften din må fortsette å levere engasjerende innhold og relevante tilbud også til eksisterende kunder. Deres tilbakemeldinger og anbefalinger vil dermed resultere i nye kunder.

Vi hjelper deg med å få fornøyde kunder

Moderne nettsider

Moderne nettsider

Velfungerende og moderne nettsider består av mer enn engasjerende innhold. Nettstedet er bedriftens ansikt utad, og et profesjonelt og godt førsteinntrykk er helt avgjørende for suksess.

Vi hjelper deg med moderne nettsider