fbpx

Statistikk og analyse

Tilgang til statistikk og analyse er en stor fordel ved digital markedsføring. Nødvendige endringer kan gjøres umiddelbart for å øke effektiviteten, i motsetning til hva som er mulig for tradisjonelle kanaler som aviser og brosjyrer.

Tilgang til statistikk og analyse er en stor fordel ved digital markedsføring. Nødvendige endringer kan gjøres umiddelbart for å øke effektiviteten.

Statistikk og analyse

Be om en gratis konsultasjon

JTM Consult - Tlf: +47 957 02 892 - konsultasjon@jtmconsult.no

Etter at du har kontaktet oss vil du motta nyhetsbrev om digital markedsføring og salg. Vi sender deg en e-post for bekreftelse.

Statistikk og analyse – Innlegg fra bloggen:

Hva er digital markedsføring?

Hva er digital markedsføring?

Hva er digital markedsføring og hvordan kan det hjelpe din bedrift? Se video som viser en moderne og enkel metode for promotering, som tar hensyn til kunden.

Hvordan skrive et blogginnlegg?

Hvordan skrive et blogginnlegg?

En blogg som får oppmerksomhet fra relevante målgrupper, er en viktig faktor når det gjelder trafikk til nettstedet ditt. Hvordan skrive et blogginnlegg som gir bedriften din flere lønnsomme kunder?

Hva er WordPress?

Hva er WordPress?

Mange vet at WordPress er en populær og moderne publiseringsløsning, som brukes for å opprette og vedlikeholde nettsider. Men hva er WordPress egentlig i tillegg til dette – og hvordan kan det hjelpe bedriften din?