fbpx

Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering innebærer flere tiltak som gjør en nettside mer synlig for søkemotorene. Dersom du har skrevet en unik og informativ nettside, ønsker du vel at flest mulig andre også skal finne denne?

Søkemotoroptimalisering

Hva vet du om søkemotoroptimalisering?

Har bedriften din nettsider som er tilpasset relevante og lønnsomme målgrupper?

Publiserer dere unikt og engasjerende innhold regelmessig på nettstedet?

Passer du på at artiklene du publiserer er knyttet sammen ved bruk av relevante emner?

Bruker du bilder og grafikk for å underbygge og forklare tekst på nettstedet ditt?

Bruker dere sosiale medier for å skape engasjement og dialog med kundene?

Vi ønsker kunnskap før vi handler

Søkemotoroptimalisering – også kalt SEO fra engelsk, passer med moderne digital markedsføring.

I dagens samfunn søker stadig flere etter kunnskap på nettet, og det er flott dersom ditt nettsted dukker tidlig opp i søkeresultatet!

Som forbrukere vil vi heller kjøpe et produkt eller en tjeneste fra en tilbyder vi stoler på, enn en vi aldri har hørt om.

Mer relevant trafikk til nettsidene dine kan med andre ord bety økt salg og fortjeneste for din virksomhet!

Vil du vite mer om hvordan søkemotoroptimalisering kan hjelpe deg og ditt firma?

SEO
JTM Consult hjelper bedriften din med søkemotoroptimalisering

Be om en gratis konsultasjon

JTM Consult - Tlf: +47 957 02 892 - konsultasjon@jtmconsult.no

Etter at du har kontaktet oss vil du motta nyhetsbrev om digital markedsføring og salg. Vi sender deg en e-post for bekreftelse.

Søkemotoroptimalisering – Innlegg fra bloggen:

Google Min Bedrift setter bedriften din på kartet

Google Min Bedrift setter bedriften din på kartet

Google Min bedrift er et gratis og enkelt verktøy, som gir bedriften din mulighet til å administrere hvilken informasjon som skal brukes om dere av Google. Ved å registrere bedriften i dette verktøyet blir dere lett tilgjengelig for de som søker etter relevante produkter og tjenester.

Hva er digital markedsføring?

Hva er digital markedsføring?

Hva er digital markedsføring og hvordan kan det hjelpe din bedrift? Se video som viser en moderne og enkel metode for promotering, som tar hensyn til kunden.

Hvordan skrive et blogginnlegg?

Hvordan skrive et blogginnlegg?

En blogg som får oppmerksomhet fra relevante målgrupper, er en viktig faktor når det gjelder trafikk til nettstedet ditt. Hvordan skrive et blogginnlegg som gir bedriften din flere lønnsomme kunder?

Søkemotoroptimering som fungerer

Søkemotoroptimering som fungerer

Søkemotoroptimering er en komplisert vitenskap. Søkemotorene bruker sine roboter til å analysere nettsidene dine. De leter etter forskjellige betingelser, som avgjør hvordan de rangerer nettstedet ditt. Det er ikke bare søkeord de leter etter, men også grad av brukervennlighet. Har du mange døde lenker, eller fungerer nettsidene dine dårlig på nettbrett og mobil?

Gode tips når du skal velge SEO-byrå

Gode tips når du skal velge SEO-byrå

Det kan være vanskelig å velge rett SEO-byrå når man skal effektivisere hjemmesidene sine mot søkeresultater og rangering hos søkemotorene. Du bør helst forstå hvilke tjenester de tilbyr i forhold til hva du trenger. Dette kan de hjelpe deg med å besvare. Det kan være lurt å stille noen spørsmål slik at du ikke ender opp med en helt andre tjenester enn du egentlig ønsker.

Hva er en søkemotor?

Hva er en søkemotor?

Hva er en søkemotor, og hva gjør den? En søkemotor er en programvare som søker frem informasjon på internett for oss. Det er mange utfordringer forbundet med å finne frem informasjon på nettet. Informasjonen vi forsøker å finne er spredt rundt på servere over hele verden.