fbpx

Sjekkliste for søkemotoroptimalisering (SEO)

Dagens kunder søker på nettet før de velger leverandør. Lær deg å skrive nettsider som blir funnet. Meld deg på nyhetsbrevet og last ned sjekklisten i dag.

Lær hvordan du skal slå konkurrentene dine i Google. Helt gratis!

Sjekkliste for søkemotoroptimalisering (SEO)
Resultat av søkemotoroptimalisering (SEO): Nettstedet soloitalia.no har over tid mangedoblet tilfang av nye lesere (skjermdump fra Google Analytics)

Sjekkliste for søkemotoroptimalisering (SEO)

I dagens samfunn søker stadig flere etter kunnskap på nettet. Som forbrukere vil vi heller handle hos en tilbyder vi stoler på, enn en vi aldri har hørt om.

Det er derfor et økende behov blant bedrifter for synlighet på nettet, ettersom det fører til økt etterspørsel og muligheter for deres produkter og tjenester.

Søkemotoroptimalisering innebærer flere tiltak som gjør en nettside mer synlig for søkemotorene og hjelper deg med å dekke dette behovet.

Sjekklisten gir deg kunnskap om:

  • Nyttige gratis-verktøy for planlegging og analyse av søkemotoroptimalisering
  • Kartlegging og bruk av søkeord, som danner utgangspunkt for innholdet på nettstedet ditt
  • Hvordan lage brukervennlige nettsider, som gjør at de besøkende ikke forsvinner
JTM Consult hjelper deg med nettsider som gir økt salg

Hvem er vi?

JTM Consult eies og drives av Jan Terje Melandsø. Han har over 20 års erfaring innen webutvikling og digital markedsføring.

De siste årene har han spesielt hjulpet kunder med strategier for synlighet på nettet, statistikk og analyse.

Vårt mål er at din bedrift skal bli funnet på nettet, slik at dere kan konvertere besøk på nettsidene til økt salg og fornøyde kunder.

Bedriften Oppover har fått et nytt og moderne nettsted takket være JTM Consult. Ny kunnskap om innhold og søkemotoroptimalisering har ført til at Oppover nå blir funnet på nettet av interessenter. Vi har blant annet inngått en avtale med en stor og landsdekkende finansinstitusjon som følge av optimaliserte nettsider.

Bjørn Skovli

Gründer og daglig leder, Oppover

JTM Consult har hjulpet kjøttbedriften vår med dataflyt, opplæring og tekniske råd knyttet til vårt eksisterende nettsted. Foreslåtte søkeord og anbefalinger for nettsidene har resultert i en økning for nettstedstrafikken på over 100% i høysesongen, sammenlignet med forrige år.

Lars Sandholtbråten

Daglig leder, Smedstuen AS

Jeg har startet en restaurant på Gystad utenfor Jessheim i tøff konkurranse med etablerte aktører. JTM Consult hjalp bedriften min med nye nettsider og en firmaprofil på Facebook veldig raskt. Med sin unike kompetanse bidrar de fortsatt med tekst og bilder. Vi oppnår stort engasjement blant fornøyde kunder.

Hasan Ok

Restauranteier, Gamle Nabo Jessheim