fbpx

JTM Consult tilbyr alt bedriften din trenger av SEO-tjenester for å optimere nettstedet deres slik at dere får høyere rangering hos søkemotorene. Når du kontakter JTM Consult, hjelper vi deg med en omfattende analyse av nettstedet, og kommer med forslag i forhold til hva vi mener vil forbedre din rangering hos søkemotorene – et forslag til søkemotoroptimalisering.

Planlegging og analyse

Våre SEO-tjenester starter med en grundig planlegging og analyse, som gir oss all informasjon vi trenger for å søkemotoroptimere nettstedet ditt. Det gir oss informasjon i forhold til hvordan oppbyggingen av nettstedet er i forhold til rangeringen, og hvordan søkeordfordelingen er i forhold til søkeord som bør gi treff på nettsidene dine.

Analysen vil gi oss nødvendig bakgrunn for å sette opp en plan over hvordan vi konkret kan forbedre nettstedet deres i forhold til SEO sin betydning. I noen tilfeller kan det bety at man må gjøre en del endringer på nettstedets oppbygning, men andre ganger kan det være nok å jobbe med innholdet på sidene. Det kan også være lurt å tenke på ekstern optimalisering, ved at man innhenter eksterne lenker til sine egne sider.

Implementering av SEO-tjenester

Når JTM Consult har analysert nettstedet deres og kommet frem til en plan, er neste steg for våre SEO-tjenester å hjelpe deg med implementering. Det kan være alt fra å gjøre endringer på strukturen på nettstedet, til å få produsert nytt innhold til sidene hvor man tar hensyn til aktuelle søkeord. Alt dette vil til sammen øke rangeringen på spesifikke søkeord slik at kundene dine finner frem til firmaet, og dere får kontakt med dem.

JTM Consult hjelper deg videre med gode råd om hvordan dere kan beholde rangeringen. I planleggingen setter vi også en tidsplan for fremdriften, slik at vi er enige om progresjonen mot et bedre og optimalisert nettsted.