fbpx

Om oss

JTM Consult ble opprettet med bakgrunn i lang erfaring innen digital markedsføring. Det er et økende behov blant bedrifter for synlighet på nettet, ettersom det fører til økt etterspørsel og muligheter for produkter og tjenester. Basert på vår erfaring kan vi dekke dette behovet.
Det er et økende behov blant bedrifter for synlighet på nettet, ettersom det fører til økt etterspørsel og muligheter for produkter og tjenester. JTM Consult har lang erfaring innen digital markedsføring og kan dekke dette behovet.
Jan Terje Melandsø - JTM Consult

Om JTM Consult

Jan Terje Melandsø eier og driver foretaket JTM Consult. Vi hjelper deg gjerne med nettstedet ditt, i fellesskap med dyktige samarbeidspartnere. Fra idé og planlegging til gjennomføring og analyse! Har din bedrift behov for hjelp med nettsider som gir økt salg og førnøyde kunder?

Hvorfor samarbeide med JTM Consult?

Vi har bred erfaring fra mange typer bedrifter, og i tidligere oppdrag har vi bidratt både i små og store prosjekter. Vårt mål er at din bedrift skal bli funnet på nettet, slik at dere kan konvertere besøk på nettsidene til økt salg og fornøyde kunder.

Bedriften Oppover har fått et nytt og moderne nettsted takket være JTM Consult. Ny kunnskap om innhold og søkemotoroptimalisering har ført til at Oppover nå blir funnet på nettet av interessenter. Vi har blant annet inngått en avtale med en stor og landsdekkende finansinstitusjon som følge av optimaliserte nettsider.

Bjørn Skovli

Gründer og daglig leder, Oppover

JTM Consult har hjulpet kjøttbedriften vår med dataflyt, opplæring og tekniske råd knyttet til vårt eksisterende nettsted. Foreslåtte søkeord og anbefalinger for nettsidene har resultert i en økning for nettstedstrafikken på over 100% i høysesongen, sammenlignet med forrige år.

Lars Sandholtbråten

Daglig leder, Smedstuen AS

Jeg har startet en restaurant på Gystad utenfor Jessheim i tøff konkurranse med etablerte aktører. JTM Consult hjalp bedriften min med nye nettsider og en firmaprofil på Facebook veldig raskt. Med sin unike kompetanse bidrar de fortsatt med tekst og bilder. Vi oppnår stort engasjement blant fornøyde kunder.

Hasan Ok

Restauranteier, Gamle Nabo Jessheim

JTM Consult er din samarbeidspartner innen digital markedsføring og salg

1. Mer relevant trafikk

Det er viktig at nettsidene dine får trafikk som er relevant for bedriftens salg av produkter og tjenester.

2. Flere leads

Nettsidene dine må være utformet slik at bedriften din kan innhente kunnskap om potensielle kunder og deres utfordringer.

3. Økt salg

Ved å følge opp potensielle kunder og leads på riktig måte, genererer du og bedriften din økt salg.

4. Fornøyde kunder

Tilby engasjerende innhold og relevante tilbud også til eksisterende kunder. Deres anbefalinger vil resultere i nye kunder.
Mer relevant trafikk til nettsidene dine
Flere leads fra nettsidene dine
Generere økt salg via nettsidene dine
Fornøyde kunder

Hvordan kan digital markedsføring hjelpe din bedrift?

Be om en gratis og uforpliktende konsultasjon

JTM Consult – Tlf: +47 957 02 892 – konsultasjon@jtmconsult.no
Etter at du har kontaktet oss vil du motta nyhetsbrev om digital markedsføring og salg. Vi sender deg en e-post for bekreftelse.