fbpx

Mange vet at WordPress er en populær og moderne publiseringsløsning, som brukes for å opprette og vedlikeholde nettsider. Men hva er WordPress egentlig i tillegg til dette – og hvordan kan det hjelpe bedriften din?

Publiseringsløsningen WordPress er nettbasert, og lar deg administrere ditt eget nettsted på en svært forståelig og intuitiv måte. Det er blant annet denne tankegangen som har ført til at mange små og store selskaper bruker nettopp dette publiseringsverktøyet i dag.

Alle ansatte i bedriften kan arbeide med det samme nettstedet eller prosjektet uansett størrelse.

Hva er WordPress sin historie?

WordPress ble lansert i 2003, og var opprinnelig laget som et verktøy for blogg, men publiseringsverktøyet har etter hvert blitt utviklet til å kunne lage meget avanserte nettsider.

Mange anerkjente bedrifter bruker i dag WordPress for sine nettsider, slik som Sony, CNN, New York Times og eBay. Det er laget millioner av forskjellige nettsider i WordPress over hele verden, noe som beviser den høye brukvennligheten dette verktøyet har.

Enkelt å komme i gang med nettsider

Det som karakteriserer WordPress, er at det er veldig enkelt å lære seg. Det meste i dette publiseringsverktøyet er veldig logisk, så alle med grunnleggende kunnskaper om data og tekstbehandling kan komme i gang i WordPress på kort tid.

WordPress er laget nettopp for at det skal være enkelt for deg og bedriften din å ha et nettsted. Ønsker du imidlertid å overlate publisering og redigering av innhold til JTM Consult, hjelper vi deg selvfølgelig med å legge en strategi for dette.

Hva er WordPress sin styrke i forhold til design og utvidelser?

Hvilket design skal nettstedet ditt ha?

Det finnes veldig mange forskjellige ferdiglagde design og utforminger du kan velge blant dersom du bruker WordPress. Man kan lage nesten hva som helst med denne publiseringsløsningen som utgangspunkt for nettstedet sitt.

JTM Consult hjelper deg selvsagt med å velge et uttrykk som passer for deg og din bedrift. Du kan dermed også være trygg på at designet passer med de kravene søkemotorer har til SEO og innholdsmarkedsføring.

[GRATIS] Analyse av nettstedet ditt.

Når sjekket du sist bedriftens nettsted, og så etter hvilke forbedringer dere kunne gjøre?

Vi gir deg en gratis rapport som viser status for bedriften din!

Utvidelser til WordPress

En WordPress-utvidelse er en tilleggsfunksjon, som lar deg utvide funksjonaliteten for nettstedet ditt. Det finnes veldig mange slike tillegg, og de er veldig enkle å laste ned og installere.

Som for designet gjelder det også for disse tilleggene at noen er gratis mens andre koster penger. Alle disse program-tilleggene har bidratt til å gi denne publiseringsløsningen mange områder for anvendelse og et godt rykte.

Nettsidene eies av deg

WordPress er åpen kildekode (open source). Det vil si at programkoden og funksjonene i nettside-løsningen er gratis og fritt tilgjengelig. Med åpen kildekode, er det også veldig enkelt å flytte nettsidene fra en leverandør til en annen.

Nettstedet består bare av en database og tilhørende filer som ligger på en server hos leverandøren. Dersom du velger en løsning i WordPress fra JTM Consult vil du beholde eierskapet til nettsidene ditt.

Passer WordPress for din bedrift?

Nettsider laget i WordPress er en svært nyttig og effektiv måte for bedrifter å kommunisere på. Ved å regelmessig publisere nytt innhold, vil din bedrift holde eksisterende og potensielle kunder oppdaterte om hva som skjer. Det vil gi kundene nyttig informasjon om utfordringer de søker løsninger på.

Helt i tråd med digital markedsføring.

Ved å skrive unikt og relevant innhold vil du bli en verdifull ressurs for de besøkende, og de vil også fortelle andre om deg og dine produkter. Et godt nettsted basert på WordPress, vil være blant de rimeligste alternativene når det gjelder et nettsted for bedriften din.

Etter noen år på markedet har også WordPress blitt det mest populære publiseringsverktøyet. Funksjonalitet som allerede er utviklet av andre, fører til at man kan ferdigstille nettsider raskere, og det blir billigere for din bedrift.

Sikkerhet er viktig for nettstedet ditt

WordPress er svært populært nå til dags, noe som dessverre også medfører noen utfordringer. Mange uærlige sjeler ønsker å angripe (hacke) nettsteder i WordPress, og derfor er det viktig å tenke på sikkerheten for ditt nettsted. Alle publiseringsverktøy og utvidelser fører med seg sikkerhetshull som hackere gjerne utnytter.

Det er viktig at WordPress-løsningen settes opp på riktig måte, og man må etablere gode rutiner for vedlikehold og oppdateringer. I verste fall kan et angrep medføre at hele nettstedet slettes, eller brukes som plattform av andre for uærlig virksomhet.

Hos JTM Consult settes WordPress-nettstedet ditt opp i henhold til en sjekkliste på 72 punkter,
og du og bedriften din kan inngå en spesialtilpasset avtale med oss om nødvendig vedlikehold og videre drift.

Mer relevant trafikk til nettsidene dine

Mer relevant trafikk til nettsidene dine

Stadig flere bedrifter opplever økt etterspørsel og muligheter for sine produkter og tjenester, som følge av mer relevant trafikk til nettsidene. Disse virksomhetene oppfattes som leverandører av løsninger.