fbpx

Hva er digital markedsføring?

Relatert til: Mer relevant trafikk - Flere leads - Økt salg - Fornøyde kunder - Nettsider

Hva er digital markedsføring og hvordan kan det hjelpe din bedrift? Se video som viser en moderne og enkel metode for promotering, som tar hensyn til kunden. Klikk «play-knappen» i video over!

Hvordan forklare digital markedsføring?

Moderne digital markedsføring er alt du gjør på nettet for å promotere bedriften din – direkte eller indirekte. Du ønsker å komme i kontakt med mulige kunder, slik at bedriftens produkter og tjenester kan generere økt salg når tiden er moden.

Den digitale promoteringen kan foregå på mange måter, og som regel benytter man seg av flere kanaler. Utgangspunktet for digital markedsføring er ditt eget nettsted, og også for markedsføring på digitale flater gjelder den gyldne regelen:

Du lykkes først med digital markedsføring nå du oppnår kontakt med en potensiell kunde på rett sted til rett tid.

Moderne markedsføring tar hensyn til kundereisen

Denne potensielle kunden trenger kanskje mer informasjon om nærliggende utfordringer og løsninger før salget kan utføres. Det kan godt hende at kontakten du har oppnådd resulterer i salg av produkter eller tjenester, men det oppnår du ikke før vedkommende har kommet i kjøpemodus.

Hva er digital markedsføring sin store fordel?

Den store fordelen ved digital markedsføring er at strategien, prosessen og resultatet er målbart i alle ledd. Bedriften kan sette seg både små og store mål, og dersom man ser en negativ utvikling, kan man justere denne med en gang.

Digital markedsføring gir med andre ord en fantastisk mulighet til å forstå forbrukeratferd. Moderne bedrifter ønsker å kommunisere med kundene sine – begge veier, slik at de kan tilpasse seg markedets ønsker og behov. Aller helst så engasjerende og tilnærmet sanntid som mulig.

I denne sammenhengen finnes det ikke noe bedre alternativ enn moderne metoder for digital markedsføring.

[GRATIS] Analyse av nettstedet ditt.

Når sjekket du sist bedriftens nettsted, og så etter hvilke forbedringer dere kunne gjøre?

Vi gir deg en gratis rapport som viser status for bedriften din!

Transkript av video om digital markedsføring

I mange år har bedrifter fokusert på tradisjonell markedsføring. Man har forsøkt å kjøpe forbrukernes oppmerksomhet, gjennom radio, aviser og TV. Dette har nå endret seg.

Digital markedsføring er en mer kostnadseffektiv og velfungerende metode for deg og din bedrift når det gjelder promotering. Dere kan kommunisere med potensielle kunder på en mer akseptabel måte.

Her er 4 trinn som viser hvordan digital markedsføring kan hjelpe din bedrift:

Trinn 1: Mer relevant trafikk. Å få besøkende til bedriftens nettsted krever mer enn å ha et domene. Dere må identifisere målgruppen deres og kommunisere riktig, for å oppnå mer relevant trafikk.

Trinn 2: Flere leads. Forsøk å forstå målgruppen og deres utfordringer. Sørg for å dele nyttig kunnskap med dine potensielle kunder i bytte mot informasjon om deres behov.

Trinn 3: Økt salg. La de potensielle kundene dine fortsette kundereisen de har startet, slik at de finner svar på de utfordringene de har, og velger din bedrift som leverandør.

Trinn 4: Fornøyde kunder. Kundetilfredshet og lojalitet resulterer i mersalg, og gir deg verdifull innsikt. Gratulerer! Besøkende på bedriftens nettsted har nå blitt til fornøyde kunder.

JTM Consult er din samarbeidspartner innen digital markedsføring og salg.

Kontakt oss i dag for en gratis konsultasjon!

Hva er digital markedsføring?