fbpx
Gratis konsultasjon - JTM Consult

Gratis konsultasjon

Kontakt oss i dag for en gratis konsultasjon vedrørende dine eksisterende nettsider, eller spør oss om råd i forbindelse med planleggingen av ditt nye nettsted. I samarbeid med dere ønsker vi å synliggjøre virksomheten deres på nettet.
 

Kontakt oss i dag for en gratis konsultasjon vedrørende dine eksisterende eller nye nettsider. I samarbeid med dere ønsker vi å synliggjøre virksomheten deres på nettet.

 

Hvordan kan digital markedsføring hjelpe din bedrift?

Hvordan kan digital markedsføring hjelpe din bedrift?
Klikk på bildet over for å se video som gir en kortfattet og beskrivende forklaring på dette!

Be om en gratis konsultasjon

JTM Consult - Tlf: +47 957 02 892 - konsultasjon@jtmconsult.no

Samtykke til personvernerklæring

Faglig påfyll

14 + 7 =

Bedriften Oppover har fått et nytt og moderne nettsted takket være JTM Consult. Ny kunnskap om innhold og søkemotoroptimalisering har ført til at Oppover nå blir funnet på nettet av interessenter. Vi har blant annet inngått en avtale med en stor og landsdekkende finansinstitusjon som følge av optimaliserte nettsider.

Bjørn Skovli

Gründer og daglig leder, Oppover

JTM Consult har hjulpet kjøttbedriften vår med dataflyt, opplæring og tekniske råd knyttet til vårt eksisterende nettsted. Foreslåtte søkeord og anbefalinger for nettsidene har resultert i en økning for nettstedstrafikken på over 100% i høysesongen, sammenlignet med forrige år.

Lars Sandholtbråten

Daglig leder, Smedstuen AS

Jeg har startet en restaurant på Gystad utenfor Jessheim i tøff konkurranse med etablerte aktører. JTM Consult hjalp bedriften min med nye nettsider og en firmaprofil på Facebook veldig raskt. Med sin unike kompetanse bidrar de fortsatt med tekst og bilder. Vi oppnår stort engasjement blant fornøyde kunder.

Hasan Ok

Restauranteier, Gamle Nabo Jessheim