fbpx

Mer relevant trafikk til nettsidene dine

Stadig flere bedrifter opplever økt etterspørsel og muligheter for sine produkter og tjenester, som følge av mer relevant trafikk til nettsidene.

Mer relevant trafikk til nettsidene dine

Hva vet du om de som besøker nettsidene?

Har du og bedriften din kartlagt hvem som er drømmekunden deres?

Består trafikken til nettstedet ditt i dag av potensielle kunder, eller er besøkene på nettsidene kortvarige og tilsynelatende uten mål og mening?

Dersom du har skrevet en unik og informativ nettside, ønsker du at flest mulig andre også skal lese denne, ikke sant?

Dette nye innlegget inneholder kanskje viktig informasjon om en utfordring, som din virksomhet kan hjelpe andre med å løse, og nettopp derfor ønsker du å nå ut til flest mulig!

JTM Consult kan hjelpe deg og din bedrift med å få mer relevant trafikk til nettsidene

Mens vi jobber sammen for å skaffe flere relevante besøkende til nettstedet ditt, har vi fokus på:

Riktig trafikk til nettstedet ditt

Mer relevant trafikk – Innlegg fra bloggen:

Google Min Bedrift setter bedriften din på kartet

Google Min Bedrift setter bedriften din på kartet

Google Min bedrift er et gratis og enkelt verktøy, som gir bedriften din mulighet til å administrere hvilken informasjon som skal brukes om dere av Google. Ved å registrere bedriften i dette verktøyet blir dere lett tilgjengelig for de som søker etter relevante produkter og tjenester.

Hva er digital markedsføring?

Hva er digital markedsføring?

Hva er digital markedsføring og hvordan kan det hjelpe din bedrift? Se video som viser en moderne og enkel metode for promotering, som tar hensyn til kunden.

Hvordan skrive et blogginnlegg?

Hvordan skrive et blogginnlegg?

En blogg som får oppmerksomhet fra relevante målgrupper, er en viktig faktor når det gjelder trafikk til nettstedet ditt. Hvordan skrive et blogginnlegg som gir bedriften din flere lønnsomme kunder?

Søkemotoroptimering som fungerer

Søkemotoroptimering som fungerer

Søkemotoroptimering er en komplisert vitenskap. Søkemotorene bruker sine roboter til å analysere nettsidene dine. De leter etter forskjellige betingelser, som avgjør hvordan de rangerer nettstedet ditt. Det er ikke bare søkeord de leter etter, men også grad av brukervennlighet. Har du mange døde lenker, eller fungerer nettsidene dine dårlig på nettbrett og mobil?

Gode tips når du skal velge SEO-byrå

Gode tips når du skal velge SEO-byrå

Det kan være vanskelig å velge rett SEO-byrå når man skal effektivisere hjemmesidene sine mot søkeresultater og rangering hos søkemotorene. Du bør helst forstå hvilke tjenester de tilbyr i forhold til hva du trenger. Dette kan de hjelpe deg med å besvare. Det kan være lurt å stille noen spørsmål slik at du ikke ender opp med en helt andre tjenester enn du egentlig ønsker.

Hva er en søkemotor?

Hva er en søkemotor?

Hva er en søkemotor, og hva gjør den? En søkemotor er en programvare som søker frem informasjon på internett for oss. Det er mange utfordringer forbundet med å finne frem informasjon på nettet. Informasjonen vi forsøker å finne er spredt rundt på servere over hele verden.