fbpx

Flere leads fra nettsidene dine

Bedriften din ønsker å selge produkter og tjenester. Nettstedet må derfor utformes slik at mer relevant trafikk også fører til flere leads fra nettsidene.

Flere leads fra nettsidene dine

Blir dere ofte kontaktet via nettstedet?

Har bedriftens nettsted et utseende og uttrykk, som helt klart henvender seg til reelle kunder?

Er innholdet tilpasset alle mulige kunders behov?

Husk at ikke alle potensielle kunder er i kjøpemodus. Noen ønsker kanskje først å innhente mer kunnskap om en utfordring, før de velger mellom konkrete produkter eller tjenester.

Blir de som leser artiklene dine helt klart og tydelig henvist til muligheter for fordypning og tilbakemelding der det er passende?

JTM Consult kan hjelpe deg og din bedrift med å få leads fra nettsidene

Mens vi jobber sammen for å innhente mer kunnskap om de som besøker nettstedet ditt, har vi fokus på:

Mer kunnskap om de som besøker nettstedet ditt

Flere leads – Innlegg fra bloggen:

Hva er leads?

Hva er leads?

Hva er leads og har det betydning for virksomheten din? Leads er kontaktinformasjon til personer som kan være interessert i dine produkter og tjenester. Det gir deg og bedriften din opplysninger eller ledetråder om du vil, som det kan være verdt å følge opp.

Hva er digital markedsføring?

Hva er digital markedsføring?

Hva er digital markedsføring og hvordan kan det hjelpe din bedrift? Se video som viser en moderne og enkel metode for promotering, som tar hensyn til kunden.

Hva er WordPress?

Hva er WordPress?

Mange vet at WordPress er en populær og moderne publiseringsløsning, som brukes for å opprette og vedlikeholde nettsider. Men hva er WordPress egentlig i tillegg til dette – og hvordan kan det hjelpe bedriften din?