fbpx

Blogg om digital markedsføring

Alle bedrifter ønsker å bli funnet av potensielle kunder. Som følge av det kan bedriften presentere de løsningene den har på kundens utfordringer. Vi hjelper deg med nettsider som gir økt salg. Les mer om dette i vår blogg.

Alle bedrifter ønsker å bli funnet av potensielle kunder. Vi hjelper deg med nettsider som gir økt salg. Les mer om dette i vår blogg.

Google Min Bedrift setter bedriften din på kartet

Google Min Bedrift setter bedriften din på kartet

Google Min bedrift er et gratis og enkelt verktøy, som gir bedriften din mulighet til å administrere hvilken informasjon som skal brukes om dere av Google. Ved å registrere bedriften i dette verktøyet blir dere lett tilgjengelig for de som søker etter relevante produkter og tjenester.

Hva er leads?

Hva er leads?

Hva er leads og har det betydning for virksomheten din? Leads er kontaktinformasjon til personer som kan være interessert i dine produkter og tjenester. Det gir deg og bedriften din opplysninger eller ledetråder om du vil, som det kan være verdt å følge opp.

Hva er digital markedsføring?

Hva er digital markedsføring?

Hva er digital markedsføring og hvordan kan det hjelpe din bedrift? Se video som viser en moderne og enkel metode for promotering, som tar hensyn til kunden.

Hvordan skrive et blogginnlegg?

Hvordan skrive et blogginnlegg?

En blogg som får oppmerksomhet fra relevante målgrupper, er en viktig faktor når det gjelder trafikk til nettstedet ditt. Hvordan skrive et blogginnlegg som gir bedriften din flere lønnsomme kunder?

Søkemotoroptimering som fungerer

Søkemotoroptimering som fungerer

Søkemotoroptimering er en komplisert vitenskap. Søkemotorene bruker sine roboter til å analysere nettsidene dine. De leter etter forskjellige betingelser, som avgjør hvordan de rangerer nettstedet ditt. Det er ikke bare søkeord de leter etter, men også grad av brukervennlighet. Har du mange døde lenker, eller fungerer nettsidene dine dårlig på nettbrett og mobil?

Gode tips når du skal velge SEO-byrå

Gode tips når du skal velge SEO-byrå

Det kan være vanskelig å velge rett SEO-byrå når man skal effektivisere hjemmesidene sine mot søkeresultater og rangering hos søkemotorene. Du bør helst forstå hvilke tjenester de tilbyr i forhold til hva du trenger. Dette kan de hjelpe deg med å besvare. Det kan være lurt å stille noen spørsmål slik at du ikke ender opp med en helt andre tjenester enn du egentlig ønsker.

Hva er en søkemotor?

Hva er en søkemotor?

Hva er en søkemotor, og hva gjør den? En søkemotor er en programvare som søker frem informasjon på internett for oss. Det er mange utfordringer forbundet med å finne frem informasjon på nettet. Informasjonen vi forsøker å finne er spredt rundt på servere over hele verden.

SEO-tjenester som dekker ditt behov

SEO-tjenester som dekker ditt behov

Vi tilbyr de SEO-tjenester du trenger i forhold til optimalisering av nettstedet. Vi planlegger, iverksetter og analyserer passende tjenester i samarbeid med deg og din bedrift.

Søkemotoroptimalisering-tips

Søkemotoroptimalisering-tips

Det er vanlig å skille mellom to typer søkemotoroptimalisering-tips. En gruppe tips for SEO kategoriseres som de man kan gjøre «på siden», mens den andre beskrives som «utenfor siden».

Hva er WordPress?

Hva er WordPress?

Mange vet at WordPress er en populær og moderne publiseringsløsning, som brukes for å opprette og vedlikeholde nettsider. Men hva er WordPress egentlig i tillegg til dette – og hvordan kan det hjelpe bedriften din?

Følg oss på Facebook!

Gratis analyse

Gratis analyse av nettsted

Sjekkliste for SEO

Slå konkurrentene dine!
Sjekkliste for søkemotoroptimalisering (SEO)

Lær om digital markedsføring med video!

Error type: "Forbidden". Error message: "Requests to this API youtube method youtube.api.v3.V3DataSearchService.List are blocked." Domain: "global". Reason: "forbidden".

Did you added your own Google API key? Look at the help.

Check in YouTube if the id UCkIl4v9kogSJ7QYOxMENQ9A belongs to a channelid. Check the FAQ of the plugin or send error messages to support.